Content Marketing

E-mail markedsføring

Hvad kan content marketing?

Med content marketing skabes og vedligeholdes langvarige og målbare relationer gennem værdifuldt indhold på relevante kommunikationskanaler.
Vi skal nok hjælpe.

Hvorfor content marketing?

Målet med content marketing er at skabe og vedligeholde stærke relationer med dine kunder. Resultatet er, at din virksomhed står stærkere end konkurrenterne, når købssituationen opstår.

Brug det smart

Ud over at tiltrække nye kunder kan du bruge content marketing til dine eksisterende kunder, sådan at opsalg og krydssalg bliver mere naturligt. Glade kunder kan sikre flere leads og nye kunder.

Vi laver den gode plan

1. Klarlæg dine mål

Før vi kan gå rigtigt i gang er det vigtigt, at vi får en snak om dine mål. Hvad vil du med din content marketing?  

Vi klarlægger dine mål og forventningsafstemmer det videre forløb sammen. Først tager vi en indledende samtale, hvor vi taler om, hvad du gerne vil og hvad vi kan tilbyde.

Content marketing
Hastighedsoptimering

2. Definér din målgruppe

Det er vigtigt, at vi får talt om, hvem du gerne vil kommunikere til. Din målgruppe er essentiel for at kunne planlægge god content marketing.

Når du ved, hvem din målgruppe er, er næste skridt at finde ud af, hvad du ved om dem. Vi klarlægger sammen din målgruppe og undersøger, hvem de er, så vi bedst muligt når dem med dit budskab.

3. Se på din tidligere strategi

Hvis du tidligere har fået lavet content marketing, skal vi kigge på dine tidligere data. Ved planlægningen af en ny strategi, benytter vi os af din nuværende content marketing for at gøre den endnu bedre.

Hvis en tidligere kampange har slået fejl, er der stadig nyttig information at hente, som vi kan bruge til at planlægge din næste kampagne.

Tilsandsrapport

4. Find et godt content management system

Vi hjælper dig med at finde et godt og overskueligt digitalt system, der kan hjælpe dig med at holde styr på din content marketing.

Det er vigtigt at holde styr på effekten af din content marketing strategi for at sikre et godt resultat. Det gør du ved at være opmærksom på din målgruppes reaktioner på det, du sender ud. Med et godt CMS-system kan du nemt overskue dine data og samtidig få værdifuld information om dine kunders behov og vaner.

5. Klarlæg hvilke kanaler du vil sende på

Kanalerne, du bør kommunikere på, afhænger meget af din målgruppe. Vi giver dig god vejledning i forhold til effektiviteten af de forskellige kanaler, samt hvad vi kan hjælpe dig med. Her kan der være tale om email marketing, nyhedsbreve, blogposts, eller sociale medier kampagner, m.m., som alt sammen er noget, vi kan hjælpe dig med.

Sammen planlægger vi, hvilke kanaler du bør kommunikere på, for at nå din målgruppe bedst muligt.

Søgeordsanalyse google

6. Læg en god strategisk tidsplan

Når alle de ovennævnte ting er på plads, hjælper vi dig med at få struktureret dit content marketing. Det er vigtigt at dine kunder føler kontinuitet, når du kommunikerer ud. Vi hjælper dig med at få planlagt en god strategisk tidsplan, der sikrer at din målgruppe nås.

Kontakt os direkte her