Google
AdWords markedsføring

Annoncering på Google

Google AdWords er de reklame annoncer, der bliver vist i Googles søgeresultater. Det er vigtigt at være synlig på google. Med Google adwords kan du nå din målgruppe med diskret promovering af din side. Google adwords er perfekt når du vil gøre dig synlig på Google. Vi hjælper dig med at sætte de rigtige adwords kampanger op, så du kommer ud til dem du gerne vil nå.

Sådan Gør Vi


Vi hjælper dig med det hele!

Når du er kunde hos SEO-partners, sørger vi for at sætte os ind i netop dit forretningsmål og de produkter og tjenester du sælger. Dette er nødvendigt for, at vi kan udarbejde den mest optimale AdWords strategi.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Opsætning og opbygning af Google AdWords konto
  • Opsætning af konverteringssporing
  • Løbende optimering af bud
  • Splittest af forskellige annoncer
  • Regelmæssig afrapportering

Vi holder dig orienteret om udviklingen på din AdWords konto løbene.

Vi står selvfølgelig også altid klar til at svare på alle jeres spørgsmål under hele forløbet. Du har naturligvis også fuld adgang til AdWords kontoen og kan derfor altid selv følge med.

Målrettet markedsførin

Google Adwords er en målrettet markedsføring kanal. Du kan ramme dit kundesegment og ikke mindst ligge øverst på udvalgte søgeord mm. Vi er din digitale samarbejdspartner og kan hjælpe dig med den målrettede markedsføring med Google AdWords.

Vækst

Google AdWords er vejen til en målrettet vækst. Man kan med dette markedsføringsredskab opnå lynhurtige resultater. Alt kan måles og tilpasses til dit ønske. Målet med Google AdWords markedsføring er, at have en positiv "return of investment" (ROI)

Er du i tvivl?

Vi er eksperter i digital synlighed. Det betyder at vores job er, at få dig vejledt i den rigtige retning, så du får mest mulig for dine penge. Vil du se din virksomhed vokse, så er den bedste investering, at kontakte os med det samme.

Kontakt os direkte her

Close Menu