Hastigheds-optimering

En hurtig hjemmeside holder på kunderne

Der er ikke noget værre end en langsom hjemmeside. Når dine brugere besøger din hjemmeside er det vigtigt, at de kan lide at være der. En hurtig hjemmeside er essentiel når du skal holde på dine kunder. Det er bevist i flere undersøgelser, at den gennemsnitlige bruger af internettet mister koncentrationsevnen på nettet efter kun 8 sekunder. Derfor, hvis din hjemmeside er langsom, så mister du salg og profit.

Når din side er hurtigere kommer du højt i søgeresultatet

Måden Google fungere på gør, at de hurtigste sider bliver prioriteret først i søge resultaterne. Det at du for en hastighedsoptimering af din hjemmeside vil gøre at du kan nå ud til flere af dine kunder og at dine kunder vil få en bedre oplevelse på din side. Hos SOE-partners vil vi hjælpe dig igennem processen og give din hjemmeside den hastighedsoptimering den har brug for.

Sådan Gør Vi

Hastighedsoptimering

Vi kigger på din hjemmeside for dig

Når vi laver en hastighedsoptimering af din hjemmeside, så bruger vi alle de redskaber vi kan for at give dig det bedste resultat.

Vi tager en grundig gennemgang af din hjemmeside og tager dine langsomme sider og gør dem hurtige igen ved hjælp af de relevante arbejdsredskaber, der står os tilrådighed.

Dernæst giver vi dig gode råd med på vejen for at sikre din hjemmesides hastighed fremadrettet.

Kontakt os direkte her

Close Menu