Jøhannes

Jøhannes profil

Kontakt mig og lad os få en snak!

SEO Konsulent

Jeg er 28 år gammel og arbejder med Søgemaskineoptimering, Google AdWords eller oversættelse til tysk hos SEO-Partners. Jeg er født i Tyskland og flyttede til Danmark i 2012 hvor jeg har læst Business Administration på kandidatniveau. Bagefter arbejde jeg som Online Marketing Konsulent i et dansk webbureau i Kolding.

Min arbejdsstil er præget af en høj struktur og grundighed. Især med store hjemmesider eller webshops mister man let overblikket over SEO aktiviteter eller AdWords kampagner. Jeg ligger højt vægt på at beholde oversigten for at analysere dataene såsom omkostninger vs. konverteringer på den mest effektive måde – uanset om det handler om Facebook Annoncering, Price per Click kampagner på Google eller andre opgaver.

I min fritid elsker jeg at prøve nye ting og dyrke sport. Jeg har som udgangspunkt erfaring med teamsports i mere end 20 år (fodbold & beachvolley). Derudover er det vigtigt for mig at rejse, som kommer mig til gode i mit arbejde. Jeg kan især lige store roadtrips i bilen uden at vide præcis, hvor vi skal gå. På den måde rejste jeg allerede igennem Europa, USA og Afrika.

Arbejdsområder

tekstforfatter
Oversættelse
kommunikation
SEO