Oversættelser der skaber international succes!

Går du med tankerne om at udvide til et internationalt marked?

Eller skal du have nogle oversættelser lavet uafhængigt?

SEO-Partners er her til at hjælpe dig!

Teodor Mygind
Læs om vores oversætter her

Vi tilbyder naturligvis også oversættelse til amerikansk.

oversættelse uk

Har du brug for en engelsk oversætter?

Dansk – Engelsk / Engelsk – Dansk

Vi har hjulpet flere virksomheder med internationaliseringen af deres forretning til et engelsktalende land. Vi laver oversættelser fra dansk til engelsk og du bestemmer, om vi skal SEO-optimere teksten undervejs eller oversætte direkte. Når vi oversætter teksterne bliver det gjort manuelt, vi bruger oversættere fra hele verden. Det betyder også, at hver sætning bliver oversat med det formål, at skabe en korrekt grammatisk opsætning. Vi sætter en ære i at skabe et godt resultat, – uanset hvor mange ord opgaven lyder på.

Har du brug for en estisk oversætter?

Dansk – Estisk / Estisk – Dansk

Uanset hvilke tekster du skal have oversat til estisk, kan vi hjælpe dig. Vores netværk spænder bredt, derfor har vi Reino, som er født og opvokset i Estland. Han er behjælpelig med at kunne lave oversættelser både fra dansk, men også engelsk, til estisk. Fordelen ved at bruge SEO-Partners er, at vi bruger freelancere fra hele verden. Det skaber de bedste tekster til overkommelige priser. 

Reino Einmann
Læs om vores oversætter her
oversættelse estland
Sandra tysk oversætter
Læs om vores oversætter her
Oversættelse tysk

Har du brug for en tysk oversætter?

Dansk – Tysk / Tysk – Dansk

Skal du have din hjemmeside eller anden form for tekst oversat til tysk? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi kan lave oversættelser fra engelsk og dansk til tysk, alt efter dine ønsker. Vi ved, at rigtig mange danske webshops udvider til Tyskland. Derfor kan vores oversættere arbejde direkte i webshop-systemet og alle oversættere har indgående kendskab til SEO. 

Har du brug for en spansk oversætter?

Dansk – Spansk / Spansk – Dansk

Skal du bruge spanske tekster? Spansk er et verdenssprog, netop derfor har vi dygtige oversættere, som alle kommer fra Spanien. Alle vores oversættere har fået et grundkursus i SEO, som opfylder vores krav til oversættelse. Det betyder, at hvis du ønsker de tekster, som skal oversættes SEO optimeret, vil det være muligt. 

Elisabeth - spansk oversætter
Læs om vores oversætter her
Spansk oversættelse
Cassandra Karlsson profil
Læs om vores oversætter her
svensk oversættelse

Har du brug for en svensk oversætter?

Dansk – Svensk / Svensk – Dansk

Har du brug for at få oversat noget fra dansk eller engelsk til svensk – eller omvendt? SEO-Partners har dygtige svenske oversættere, som er født i Sverige og nu bor og arbejder i Danmark. Det giver et helt særligt indblik i både den svenske og den danske kultur, hvilket er essentielt for en effektiv oversættelse. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave. Uanset omfang!

Skal du bruge en norsk oversætter?

Dansk – Norsk / Norsk – Dansk

Skal du have oversat din hjemmeside, pressemeddelelse eller noget helt trejde til finsk? SEO-Partners oversætter fra dansk og engelsk til finsk og omvendt, hvis det ønskes. Vi kan hjælpe med internationaliseringen af din virksomhed til Norden, hvor vi kan byde ind med lokalt kendskab.

Norsk oversættelser
polsk oversættelse

Har du brug for en polsk oversætter?

Engelsk – Polsk / Polsk – Engelsk

Har du brug for at få oversat nogle tekster til polsk? Vi kan hjælpe dig! Du kan få oversat dine tekster så de fanger det polske publikum. Uanset om det drejer sig om en tekst eller en hel hjemmeside, kan vi hjælpe dig. Vores polske freelancere er født og opvokset i Polen. De studerer nu på universitetet og hjælper med oversættelser her hos SEO-Partners. 

Skal du bruge en finsk oversætter?

Dansk – Finsk / Finsk – Dansk

Skal du have oversat din hjemmeside, pressemeddelelse eller noget helt trejde til norsk? SEO-Partners oversætter fra dansk og engelsk til norsk og omvendt, hvis det ønskes. Vores norske oversættere er født og opvokset i Norge og har stort kendskab til sproget. Vi kan hjælpe med alle former for oversættelse. 

Finsk oversætter

Interesse i andre sprog?

Vi har oversættere fra hele verden i vores netværk. Derfor kan vi bidrage med lokal kendskab samt stor præcision på vores oversættelser. Har du en tekst, som skal oversættes til et sprog, som du ikke finder her, så kontakt os endelig. Vores netværk er stort og vi skal med glæde se, om vi kan løse opgaven.

Vi bruger meget tid på research når vi oversætter tekster, alt afhængigt af indholdet. Det er vigtigt, at man ikke oversætter direkte. Vores eneste hjælpemiddel ud over Microsoft Office  er ordbogen.

Skal vi komme med et uforligtende tilbud på din næste opgave?

Close Menu