SEO-Partner tilbyder mange forskellige services.

Opgaver

Konkurrent analyse

Vi kan udfører en konkurrent analyse ud fra din virksomhed. Dette vil inkludere en detaljeret rapport med en nøgleordsanalyse.

Tekstforfatning

Vi tilbyder tekstforfatning til flere forskellige sprog. Mangler du en til, at realisere en internationalisering af din virksomhed, så kontakt os endelig!

Oversættelse

Vi kan oversætte tekster og hele websites til flere forskellige sprog. Vi bruger mennesker bag oversættelserne, alle med en god forståelse af SEO skulle det være ønsket.

Fejlfinding

Kunne du tænke dig at få en rapport med fejl og mangler på din hjemmeside i forhold til SEO? - Vi tilbyder, at lave et komplet check af din hjemmeside og sikre, at du ved hvor arbejdet skal ligges.

Søgemaskineoptimering

Vi tilbyder flere forskellige grader af søgemaskineoptimering. Vi kan tilbyde hele forløb, hvor vi optimerer din hjemmeside helt ned til simple opgaver i denne forbindelse. Kontakt os og få en snak om dit behov

SEO Analyse

Kunne du tænke dig at vide din virksomheds nuværende SEO situation? Vi kan udforme en komplet rapport til dig og gennemgår den gerne med dig.

Hastighedsoptimering

Mangler du en hurtig hjemmeside? Bestil en hastighedsoptimering af din hjemmeside og få en hurtigere hjemmeside. En hurtigere hjemmeside vil forbedre brugeroplevelsen samt din generelle SEO position.

Backlinks

Mangler du, at få flere backlinks? Vi tilbyder at lave en plan for dine backlinks og udføre den. Backlinks betyder, at du får en højere værdi i Google's øjne og kan opnå en bedre placering.

SEO undervisning

Vil du have en unik og læring undervisning i SEO? Vi tilbyder undervisning i SEO. Både den generelle forståelse, men med udgangspunkt i din forretning. Sammen skaber vi en forståelse og en struktureret arbejdsplan.

Digital synlighed for din virksomhed

Kunne du tænke dig, at få en struktureret plan for den digitale synlighed for din virksomhed? Sammen vil denne plan kunne udføres med implementeringen af SEO strategier, samt generelle strategier i forhold til markedsførings aspekter.

Altid klar på en kop kaffe!

Vi tilbyder en kop kaffe her i Odense, hvis du har spørgsmål til SEO eller kunne tænke dig, at sparre med os.

Potentiale analyse

Vi kan udfører en potentiale analyse for din virksomhed med henblik på SEO. Det betyder at vi tester om du henvender dig til de rigtige kunder, hvilke potientielle kunder kan opnåes og igennem hvilke kanaler kan kunderne opnåes?

Lean konsulent - Den gode start

Har du et projekt som du overvejer, at smide penge i? Med "lean" tankegangen kan man lancerer et projekt for få kroner. Ofte ser vi folk, som vil starte en webshop og køber den færdige løsning inden den første vare er solgt. Vi tilbyder at lave et meget billigere alternativ samt opstart af dit projekt

Internationalisering af din forretning

Overvejer du at internationaliserer din virksomhed? Vi kan hjælpe dig med denne process og sikre, at det sker på en effektiv og let måde. På den måde, kan du koncentrere dig om, hvad der reelt skal laves for virksomheden, mens vi sikre os din online synlighed samt identitet / tekstarbejde.

Profile Christian Juhler

Kan vi hjælpe dig? Kontakt os direkte her

Mail: Kontakt@seo-partners.dk

Tlf: +45 52 77 50 85