Søgemaskine-optimering

Hvad er det?

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, er de seneste år blevet yderst relevant for virksomheder, der ønsker at fremme og synliggøre sine koncepter, produkter eller services. SEO er derfor rigtig mange ting, som vi vil forsøge at forklare mere detaljeret herunder.

Hvordan gør man sin hjemmeside relevant?

Som hjemmeside-ejer gælder det altså om at gøre sin hjemmeside relevant, og tilfredsstille Googles krav, for at rangere højest når kunderne søger på dit speciale. Her får du en vejledende liste over hvilke elementer vi arbejder med, for at se resultater på din SEO score. Vi bruger et projektstyringsværktøj ved navn App Agency til, at måle denne data. Godt indhold. Stærk keyword analyse. On-page/Off-page optimering. Responsivt layout. Side opsætning. Backlinks. hastighedsoptimering. Alt dette har indflydelse på din SEO score. Vi arbejder naturligvis intensivt med alle emner nævnt på listen.

Sådan fungerer Google med et SEO perspektiv

Selvom vi alle bruger Google på daglig basis, er det de færreste der rent faktisk ved, hvordan Google fungerer. Vi ved alle, hvordan vi skal bruge Google, men hvad er teknikken bag og hvordan får du mest muligt ud af din hjemmeside? Når vi indsætter et søgeord eller keyword på Google, så listes alle de sider, som har størst relevans i forhold til de enkelte søgeord.

Keywords er essentielle, fordi alt indhold på din hjemmeside er afgørende for, hvor højt din hjemmeside rangerer på Google. Derfor bør du tage dit kundesegments briller på, og overveje hvordan du skal bygge din hjemmeside op, for at gøre dig mest synlig for din ønskede kundekreds. Selvom denne proces virker simpel og ligetil, så er det overstående helt afgørende for hvordan Google fungerer, og det er de færreste der forstår at udnytte det.

Kort og godt: ingen hjemmeside uden, at bruge tid og kræfter på søgemaskineoptimering. 
Google er i stand til at “indekse” eller registrere stort set alle hjemmesider ud fra de enkelte søgeord. Uden at gå i alt for tekniske sko, svarer det til, at Google løber alle hjemmesider igennem, og vurderer om din hjemmeside er relevant (nok) til at blive vist som en af de første sider. Din hjemmeside kan sagtens være toppen af poppen udseendemæssigt og dine tekster ren poesi, men hvis der ikke er nogen der finder den, hvad er en masse fancy design så værd? Det er op til os, at gøre din hjemmeside relevant i forbindelse med de keywords, som dine kunder søger på, og dermed vores job at gøre dig til det oplagte valg, når dine kunder søger efter dit koncept, produkt eller din service. 

Søgemaskineoptimering
Flere salg med seo

Vejen til synlighed med SEO

Vil du have en større digital synlighed og dermed være placeret bedre på Google? Med Search Engine Optimization får du flere besøgende på din hjemmeside og dermed også flere kunder. De besøgende kommer organisk ind på din hjemmeside, uden at du skal betale pr. Klik. Det er bevist, at organiske besøgende konverterer bedre end nogen anden markedsføringskanal. Dette skyldes at du naturligt ligger øverst på det søgeord kunden har indtastet på Google. For at ligge godt placeret på Google ud fra bestemte keywords skal der udføres SEO i form af en komplet SEO strategi. En SEO strategi indeholder mange elementer, men for at opnå succes skal følgende punkter være 100%. Teknisk optimering, omtale, links og en god solid on-page optimering, hvor fokus ligger på dine besøgende.

SEO-Partners har vi mange års erfaring med alle former for SEO, hvilket gør os til den perfekte SEO leverandør. Vi sikrer dig kvalitet for dine penge, professionelt arbejde fra start til slut og vigtigst af alt, den endeløse rådgivning indenfor fa

Søgemaskineoptimering – Hvordan arbejder vi?

Hos SEO-Partners arbejder vi ud fra tankegangen om, at jo bedre vi kender din virksomheds grundlag, dine konkurrenter, din nuværende position og dit produkt/service, desto bedre kan vi skabe den mest optimale SEO plan til dig. Det betyder, at vi lægger en del energi i at sætte os ind i din virksomhed. Derfor starter et SEO forløb hos SEO-partners altid med et personligt møde, hvor vi har lavet en grundlæggende research og får mulighed for at lære mere om dig og dine behov så vi kan lave den rigtige søgemaskineoptimering til dig.

En stærk kommunikation og god forberedelse er starten på et godt samarbejde.

Grunden til at vi foretrækker denne tilgang er simpel: Vi ønsker ikke at arbejde med et projekt, hvor umulige resultater og forkerte forventninger er grundlaget for samarbejdet. Vi er ærlige og sætter en ære i at få dig i mål. Er målet urealistisk, vil vi hellere takke nej til en opgave end udføre et halvt stykke arbejde.

Når det er sagt, arbejder vi ekstremt målrettet på dit projekt. Du vil få tilknyttet din egen personlige rådgiver, som vil være til din assistance, skulle du få brug for det. Ønsker du at lære mere om SEO, er vi mere end villige til at samarbejde med dig. Ud fra den grundlæggende SEO-plan vil vi opstille tre delmål og et overordnet mål, der tilsammen vil sikre, at planen bliver overholdt og målet opfyldes. 

Vi arbejder altid ud fra dine behov – har du brug for rådgivning, en konkret opgave der skal udføres eller noget helt tredje, vil dette være muligt. Vi er altid åbne overfor en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Vi benytter værktøjer, som tillader, at du som kunde altid kan følge med i arbejdet remote. Du vil få en introduktion til værktøjerne af os. Det sikre færre misforståelser. 

Er du klar til at samarbejde for at se resultater og skabe større vækst på din hjemmeside,  så kontakt os allerede nu for en uforpligtende samtale.

Kontakt os direkte her