Teknisk SEO Analyse

Teknisk SEO-analyse

Få identificeret tekniske problemstillinger på dit website gennem en teknisk SEO analyse. Disse problemstillinger kan nemlig gøre det svært, og også næsten umuligt, for søgemaskiner som google at indeksere og forstå dit website korrekt.

Elementer i Teknisk SEO-analyse

Header response-koder, Indeksering, Døde links, Domæner og subdomæner, Formater og URL-navngivning, Intern linkstruktur, Duplikeret indhold, Redundant indhold, Udelukkelse af sider, Sitemaps, Kodning, Robots og .htaccess, Websitets mobilvenlighed og hastighed, H-tags, overskrifter og markeringer, Billeder (Alt og Title), Titler og meta descriptions META Tags, Uhensigtsmæssige filtyper (pdf, word-filer mv.) Penalty check.

Sådan Gør Vi

Søgeordsanalyse google

Der er en lang række forhold der blive undersøgt og forklaret i en teknisk seo analyse. Du vil få en analyse af alle de tekniske problematikker, der måtte være på dit website. Der er en lang række forhold der blive undersøgt og forklaret i en teknisk SEO analyse. Du vil få en analyse af alle de tekniske problematikker, der måtte være på dit website. Samtidig vil du få en beskrivelse af, hvilke tekniske muligheder der er, som du ikke allerede benytter dig af, samt forslag til, hvordan du konktet kan bruge og impementerer disse muligheder. En teknisk SEO-analyse belyser og behandler tekniske problematikker i forhold til SEO, og derfor vil gøre vores bedste for at du altid forstår løsningsforslagene. Den tekniske SEO-analyse vil bestå af tjekt af dit websites tekniske formåen. Dette betyder i det store hele, at det er en beskrivelse af alr det, der kan påvirke din placering på søgemaskinerne. 

Kontakt os direkte her

Close Menu